sunnuntai 10. elokuuta 2014

Treeniä pukkaa, + vähän vapaata

Moi !


Tänään on taas päivä sujunu normaaleissa merkeissä, mutta pidin kunnon "koulutreenin". Molemmat oltiin 1h kestävän treenin jälkeen vailla juotavaa... Oli rankka, mutta musta tuntuu, että noilla koulutreeneillä saadaan parannettua sitä vasempaakin suuntaa, kun ei mikään meinaa auttaa. Okei, suoraansanottuna Lempi oli tänään kauhea ! Tai sitten vaan  yritin liikaa vasenta laukkaa ja tehtäviä, ja ne ei oikein onnistunu, joten vähän huono fiilis jäi mutta ylpee koiraan :)

Treeni oli tehokas, joten tarvi hyvät loppuverryttelyt ja rauhottumiset. Sitte annoin viljaseoksen, ja juotavaa ja jäi se sitte ulos. Illalla äiti ja iskä käytti sitä vielä pitemmällä lenkillä, niiku aamullakin, koska laiska minä ilmottautuu !!

Joo tosiaan tän päivänen treeni oli raskas, niinku muutkin tällä viikolla on ollu, joten saa Lempi vapaata ainaki 2 päiväksi. Ja nyt kun koulutki alkaa, ja sen jälkee lähen aina tallille, nii en muutenkaan oikeen kekee treenailla, mutta yritän kuitenki jotain postailla, ja vaikka vähän liikutella Lempiä tarpeen mukaan ainaki 3 kertaa viikossa. Onhan lomailuki Lempille raskaan kesän jälkee ihan hyvä, koska Lempi on kuitenki treenaillu peräti joka päivä kuumalla säällä.

Lempi muutama päivä sitte narun päässä ulkona <3
Joo puhelin laatu...:/


Tämmöstä asiaa tänään ! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti