lauantai 9. elokuuta 2014

Rentoa meininkiä ja muutosta ruokavalioon

Mooiii !

Eilen en postannut valitettavasti, koska aikaa ei riittänyt. Tänään kuitenki kerron miten eilinen päivä on menny ja vähän muuta.

Eilen Lempillä oli rento päivä:
Se oli pihalla, ja kävi muutaman kerran lenkillä. Heräiltiin 10 aikaan jollon annoin ruuan katoin veden, ja päästin sen pihalle, jossa se oli tunnin ainakin. Illalla vielä isä käytti sen pitemmäällä lenkillä, kun olin kaupungilla ja tallilla äitin kanssa.

En treenannu sään vuoksi ollenkaan joten tänään on vuorossa treeniä. Aattelin pitää lyhyen mutta tehokkaan treenin ! Pientä rataa, 1 2 askeleen sarja, jossa esteet on 40 60 ja 40 (eli kolmiosainen).

Tänään herättiin 9 aikaan, ja vaihdoin veden ja annoin ruuan. Lempi söi hyvin ja tykkää nykysestä ruuasta tosi paljon. Sen jälkeen Lempi pääsi lenkille, ja siitä suoraan pihalle. Se oli ulkona ehkä 30 min, ja otin pois ku ei viihtyny enempää.

Treenataan kohta, koska on pilvinen ja viileämpi sää, joka on ihan tosi hyvä, niin jaksaa tehä edes jotain...

Niin ja vielä vähän ruokavalio- muutoksia; Lempihän saa (niinkuin edellisessä postauksessa kerroinkin) aamulla pari dl nappuloita joissa ei yhtään viljaa, ja illemmalla vielä 1rkl lesettä 1rkl kaurahiutaleita ja 1 rkl vielä mysliä. Tähän semmonen muutos, että annan "viljat" vain niinä päivinä kun treenaan eli 4 krt viikossa :) Näin uskon sen toimivan paremmin, koska eihän viljallisissa nappuloissakaan ole niin paljon viljaa, mitä Lempi saa...

Tänään näinkin lyhyt ja tylsä postaus, mutta voi olla, että postaus tulee vielä illalla treenistä sää nyt nähä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti